De Pyramide

Bron: http://www.defransetijd.nl

Een leuk dagje uit? Genieten van een bosrijke omgeving? En voor jong en oud iets te doen? Dan ben je bij ‘de pyramide’ aan het juiste adres. Er is hier genoeg te doen! Je kunt het monument pyramide van Austerlitz bewonderen, naar de grote speeltuin, heerlijk op het terras zitten of gewoon allemaal doen.

Bron: http://rijksmonumenten.nl

Pyramide van Austerlitz

Het monument is gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Het is gebouwd in 1804, generaal Marmont liet de piramide bouwen door het Frans-Bataafse leger, als eerbetoon aan zijn vriend en voorbeeld Napoleon Bonaparte. Achter dit monument zit een groot historie aan vast en is zeker de moeite waard om het te bezoeken. Hier vindt u ook het informatiecentrum wat geschikt is gemaakt voor de ontvangst van de bezoekers. Binnen speelt zich een audiovisuele presentatie af over de Pyramide van Austerlitz. Er zijn gidsen aanwezig die meer over het monument kunnen vertellen.

Bron: www.google.nl

De speeltuin

Er is niet alleen een speeltuin met allerlei toestellen, er is ook een mini-attractiepark! Dit is een speeltuin voor vrijwel alle leeftijden. Entree van deze parken zijn gratis. De kinderen kunnen zich prima vermaken in het treintje, de botsauto's, de carrousel of één van de ander attracties. Het is ook een uitermate geschikte plek voor een schoolreisje of een kinderfeestje. Hiervoor kun je uit diverse arrangementen kiezen.

Bron: www.google.nl

Horeca

Het horecagedeelte bestaat uit: snackbar, restaurant en een paviljoen. Hier kunt u rustig genieten terwijl de kinderen zichzelf vermaken in de speeltuin. U kunt hier niet alleen genieten van een drankje maar u kunt hier ook heerlijk eten. Er is een compleet menu beschikbaar.
Tevens kunt u hier ook koffietafels, familie- en bedrijfsfeesten, buffeten etc. laten verzorgen